PAWARTA (KELAS X)

0
24

What (apa) iku ngajelasake babagan kang ana ing pawarta iku.

*   Who (sapa), yaiku njlentrehake wong sing terlibat utawa tokoh ingkang ana ing kedadean pawarta iku mau.

*   When (kapan), yaiku jlenterahke babagan wektu kedadean saka kabar, informasi, utawa berita iku mau.

*   Where (ing ngendi), yaiku jlenterahke babagan panggonan saka prastawa ing berita, kabar utawa informasi kedadean iku mau.

*   Why (kenangapa), yaiku nerangake sebab-musababe prastawa ing berita, kabar utawa informasi kasebut.*How (kepiye), yaiku jlentrehake babagan kepriye

Tinggalkan Balasan

Please enter your comment!
Please enter your name here